KIRIKKALE
22°
06:53

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’nin eğitimi değerlendirildi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, eğitime destek platformu Ekim ayı il koordinasyon toplantısına katıldı.


EKİM AYI TOPLANTISI YAPILDI
Öğrencilerin milli, manevi, ahlaki, insani, kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren platformda Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğinde yürütülen ÇEDES “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

İNSANLARA ANLATILMASI GEREKİR
Toplantıya katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmenin önemli olduğunu ve bu konunun bütün öğretim kurumlarıyla beraber hayat boyu öğrenme bağlamında tüm yaşantımızda insanlara anlatılması gereken bir konu olduğunu vurguladı.

TOPLANTI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Toplantıya, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü V. Rukiye Eryılmaz, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve platform üyeleri katıldı.

Haber: Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Vali Makas: “Vatan, gazilerimizin en kutsal emanetidir”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’tan İsrail’e tepki!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de şiir dinletisi hayran bıraktı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97862

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171