KIRIKKALE
25°
00:25

Yatsı'ya Kalan Süre

Gazetekale’den Vali Mehmet Makas’a hayırlı olsun ziyareti 

Kırıkkale’de medya sektöründe yaptığı farkındalık çalışmalarıyla adından söz ettiren Gazetekale, yeni göreve başlayan Vali Mehmet Makas’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, dijital ve yazılı medya alanında


KIRIKKALE SİLÜETİ TABLO HEDİYE EDİLDİ 
Vali Mehmet Makas, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir ve personellerini kabul etti. Ziyarette Gazetekale ailesi tarafından Vali Makas’a Yahşi Medya’nın patentli ürünü olan ‘Kırıkkale Silüeti’ tablosu takdim edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Makas, Gazetekale’ye çalışmalarında başarı temenni etti. Vali Makas, basın-medyanın bir şehrin olmazsa olmazları arasında yer aldığına dikkat çekti.

DİJİTAL MEDYA ÖNEM KAZANIYOR 
Gazetekale ekibinin tamamen genç olduğuna dikkat çeken Makas, personellerle birlikte sohbet etti. Her personelden yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler alan Makas, teknolojinin ilerlemesiyle birlikte dijital medyanın daha da önem kazandığına vurgu yaptı. Kırıkkale’de geleneksel medyayı dijital medya sektörüne taşıdıklarını belirten Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, bu konuda ellerinden gelen her türlü çalışmayı yaptıklarını dile getirdi.

Haber: Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu iftarda Uçar ailesinin konuğu oldu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale-Delice otoyol ihalesi bir kez daha ertelendi 

İlginizi Çekebilir

Bahşılı'da tonlarca havuç üretiliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78602

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171