KIRIKKALE
25°
00:43

Yatsı'ya Kalan Süre

Balışeyh’e Organize Sanayi Bölgesi kurulacak 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale için 4’üncü Organize Sanayi Bölgesi müjdesi verdi. Yeni Organize Sanayi Bölgesi, Balışeyh ilçesine kurulacak. 


GEREKLİ ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK 
Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesine bağlı Akçakavak köyü bölgesine 4’üncü Organize Sanayi Bölgesi kurulacak. Müjdeyi duyuran AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, “İl Başkanlığım döneminde önceki dönem Milletvekilimiz. Ramazan Can ve önceki dönem Kırıkkale Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu ile girişimlerinde bulunduğumuz 4.Organize Sanayi Bölgesi projesi için yaptığımız son görüşmeler neticesinde 31.08.2023 tarihli yazı ile Bakanlığımızca ön onay verilerek yer belirleme sürecinin başlatılmasına karar verilmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’a ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Kırıkkale’li sanayicilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Şap hastalığına karşı önlemler alındı

İlginizi Çekebilir

Polisim diyerek dolandırdı! Gerçek polisten kaçamadı!

İlginizi Çekebilir

Depremi fırsat bildiler, kiralara fahiş zam yaptılar!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11726

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171