KIRIKKALE
25°
04:1

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkalegücü, deplasmanda puan arayacak 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. grupta mücadele edecek olan Kırıkkalegücü, yarın deplasmanda sezonun ilk maçına çıkacak. Son hazırlıklarını tamamlayarak yola çıkan kırmızı lacivertliler, hanesine üç puanı yazdırmak istiyor.


SEZONUN İLK MAÇINA ÇIKACAK 
2023-2024 futbol sezonu için hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kırıkkalegücü, geçen hafta bay geçmesinin ardından yeşil zemine yarın ilk resmi maç ile ayak basacak. Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor ile 17 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Hasan Doğan Stadyumu'nda mücadele oynanacak. Sezonun ikinci hafta karşılaşmasında ilk maçına çıkacak olan kırmızı lacivertliler, deplasmandan puanla dönmenin hedefinde. 

İLK MAÇTAN PUAN ALMAK İSTİYOR 

Teknik direktör Fuat Eraslan'ın öğrencileri yeni sezonda iyi bir performans sergileyerek hem taraftarına hem de şehre renkli bir futbol heyecanı yaşatmanın peşinde. Oyuncularına güvendiklerini vurgulayan Eraslan, sezona sıkı şekilde hazırlandıklarını dile getirdi. Kısa süre içerisinde hem iç hem de dış transferlerle birlikte takımı oluşturduklarını vurgulayan Eraslan, "Sezonun ilk maçı olacak. Heyecanlıyız, tabii ki hedefimiz üç puan. Maçın son dakikasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

HAKEMLER BELLİ OLDU 
Karşılaşmanın orta hakemi Trabzon bölgesinden Emre Can Furuncu olacak. Yardımcı hakemler ise Tolga Okumuş, Yılmaz Kozak ve Burak Baş olacak. Atıf Eynallı gözlemci, Mustafa Pektaş ve Fatih Mangır temsilci olacak. 

Haber: Süleyman Ok 
 

İlginizi Çekebilir

TFF'den Kırıkkalegücü'ne şok ceza!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü'nden deplasmanda ilk galibiyet

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü Spor Kulübü 6. Olağan Genel Kurulu düzenledi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77016

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171