KIRIKKALE
25°
00:8

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkalegücü’nün Konuğu 52 Orduspor

TFF 3. Lig 1. Grup 7. hafta maçında Kırıkkalegücü, sahasında 52 Orduspor’u konuk edecek.


3. LİG’DE HEYECAN SÜRÜYOR
Geçtiğimiz hafta Kayseri ekibi Talasgücü Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Kırıkkalegücü, 52 Orduspor hazırlıklarını sürdürüyor.

MAÇ NE ZAMAN?
22 Ekim Pazar saat 15:00’de 17 Ağustos Başpınar Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Van bölgesi hakemi Muhammed Selim Özbek düdük çalacak . Özbek’in yardımcılıklarını Eren Özçelik, İlker Ayten ve dördüncü hakem Recep Afşin yapacak.

SIRADAKİ HEDEF ORDU EKİBİ
52 Orduspor karşılaşması öncesi 3. Lig 1.Grupta oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet 2 kez de rakiplerine boyun eğen Kırıkkalegücü, attığı 5 gole karşılık kalesinde 4 gol gördü. Ayrıca Eylül ayı içerisinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankara ekibi Hacettepe’ye 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma öncesi Teknik Direktör Fuat Erarslan, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu vurguladı.

TFF’DEN FİLİSTİN KARARI
Türkiye Futbol Federasyonu, İsrail'in saldırıları nedeniyle hayatını kaybeden Filistinli vatandaşları anmak için bu hafta oynanacak karşılaşmalardan önce saygı duruşunda bulunulacağını bildirdi. Bu uygulamayla birlikte Kırıkkalegücü-52 Orduspor müsabakasından önce de saygı duruşunda bulunulacağı ve futbolcuların sahaya kollarında siyah bantla çıkacağı belirtildi.

Haber: Burak Şenol 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden gece mesaisi

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan’dan halk günü

İlginizi Çekebilir

EDS’ler devreye giriyor!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39857

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171