KIRIKKALE
21°
04:53

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Üniversitesi’nde 400 kişi tezsiz yüksek lisans yaptı

Kırıkkale Üniversitesi ile İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında tezsiz yüksek lisans programları iş birliği protokolü imzalandı. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Abdüssamed Yeşildağ, 6 kurum ile Tezsiz Yüksek Lisans protokolü


KURUMLAR İLE PROTOKOLLER İMZALANDI 
Kırıkkale Üniversitesi ile İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında Tezsiz Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolü imzalandı. Rektörlük Senato Salonunda yapılan imza törenine Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut,  Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Abdüssamed Yeşildağ ile Üniversite Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Abdüssamed Yeşildağ, bugüne kadar Kırıkkale’de 6 kurum ile Tezsiz Yüksek Lisans protokolü yapıldığını ve protokoller kapsamında 400 öğrencinin mezun olduğunu belirtti. Sosyal Bilimler Enstitüsü hakkında genel bilgi veren Doç. Dr. Abdüssamed Yeşildağ, protokolün hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

İNŞALLAH KURUMLARIMIZ ADINA HAYIRLI OLUR 
Protokolün kurumsal olarak kendilerine katkı sağlayacağını belirten İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Barış Cücen, “Mesleki eğitimlerimizi kendi içimizde veriyoruz ama bazen mesleğin dışındaki kurumlardan eğitim almak personelin gelişimi açısından önem arz ediyor. İnşaallah arkadaşlarımız mesleki gelişimlerinin yanında akademik alanda da gelişmeler sağlarlarsa kurumumuz adına çok faydalı olacağına inanıyorum” diye konuştu. İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, konuşmasında “Teşkilat olarak protokolü çok önemli buluyoruz. Geçtiğimiz yıl Kırıkkale Üniversitesinden iletişim eğitimi ile ilgili çok ciddi destekler aldık ve bu desteklerin olumlu dönütlerini de aldık. Rektörümüze, hocalarımıza ve protokolün hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim. İnşallah kurumlarımız adına hayırlı olur” 

TEMEL GÖREVLERİMİZ ARASINDA YER ALIYOR
Protokole katkıları için Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkürlerini ileten Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, yaptığımız protokollerin Üniversitemizin farklı kurumlarla bilgi ve tecrübe paylaşımına imkan sağladığını belirterek, “Eğitim sadece bizden diğer kurumlara doğru değil, kurumlardan bize doğru da olmaktadır. Eğitim-öğretim bizim temel görevlerimiz arasında yer alıyor. Örgün eğitimin yanı sıra yaygın eğitimle farklı kurumlara da ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyinde eğitim imkanı sağlamaktayız.  Bugüne kadar yaptığımız protokollerin olumlu sonuçlarını aldık. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ile imzalayacağımız protokollerle birlikte toplamda 8 kurumla Yüksek Lisans Protokolü imzaladık.  Protokolümüzün hepimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Eğitime verdikleri katkılar sebebiyle Jandarma Komutanlığımıza ve Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Tezsiz Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolleri Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Abdüssamed Yeşildağ tarafından imzalandı. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

İlginizi Çekebilir

Bilim insanları Kırıkkale Belediyesini ziyaret ettiler 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden hoş geldiniz ikramı 

İlginizi Çekebilir

Rektör Aslan, yeniden atandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10019

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171