KIRIKKALE
22°
08:17

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Üniversitesi, kongre merkezine kavuşuyor 

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversite kampüsünde yeni açılacak olan Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezinde incelemelerde bulundu. Rektör Aslan, sorumlu personelden yapımı devam eden kongre merkeziyle ilgili bilgi aldı. 


AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR 
Kırıkkale Üniversitesi’nin asli görevleri olan eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve sosyal sorumluluk alanında yürüttüğü faaliyetlerin çağın ihtiyaçlarına cevap vermesi ve verimli olarak devam edebilmesi için teknik altyapı iyileştirme ve inşa çalışmalarının önemli olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezimiz, ulusal ve uluslararası seviyede üst düzey panel, konferans, seminer, sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılmasına imkan verecek bir tarzda inşa edildi.” 

ÖNEMLİ KATKILAR SUNACAK 
“Merkezimizin ve burada yapılacak etkinliklerin öğrencilerimiz başta olmak üzere paydaşlarımızın akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerine, şehrimizin ve Üniversitemizin tanınmasına önemli katkıları olacağına inanıyorum. Yakın Geleceğin Büyük Türkiyesi vizyonuna katkı sağlama çabasıyla inşa ettiğimiz, Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezimizi, Cumhuriyetimizin 100. Yılında öğrencilerimizin ve ilimizin hizmetine sunuyor olmamız da bizler için ayrı bir gurur vesilesi olmuştur. Desteğini esirgemeyen devlet büyüklerimiz başta olmak üzere, projesinde ve yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezimizin Türkiye’ye, Üniversitemize ve Kırıkkale’ye en iyi şekilde hizmet etmesini dilerim" dedi.

8 BİN 800 METREKARE ALANA SAHİP 
Yapımı büyük oranda tamamlanan, 8.800 m² alan üzerine kurulu Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezi içerisinde 10 adet idari ofis, 1 adet VİP salonu, 1 adet 950 kişilik salon, 1 adet 167 kişilik salon, 1 adet 108 kişilik salon, 1 adet toplantı salonu, otopark, fuaye alanı, kulüp odası ve sosyal alan bulunuyor.

Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin 2053 vizyon planı hazır!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi’ne kongre merkezi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi, Endonezya heyetini ağırladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23842

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171