KIRIKKALE
25°
01:5

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi, tam bana göre festivaline katılacak

Kırıkkale Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan Tam Bana Göre Festival isimli etkinliğe katılacak


KIRIKKALE, FESTİVALE SÜT ŞEKERİ İLE KATILACAK
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, 5-9 Ekim tarihleri arasında Ankara Millet Bahçesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan  ‘Tam Bana Göre Festival’de Konser, Gençler ve çocuklar Astronomi, Havacılık ve Uzay Atölyesi, Doğa Bilimleri Atölyesi, Girişim Atölyesi, Matematik Atölyesi, Tasarım Atölyesi ve Teknoloji Atölyeleri olmak üzere toplam 6 farklı atölyelerinde ortaya koyduğu çalışmaları sergilemeye hazırlanırken, teorik, uygulamalı eğitimler ve deney düzenekleri üzerine verilen eğitimler hakkında geniş bilgileri genç kuşaklarla paylaşacak. Anadolu’nun dört bir yanından gelen lezzetleri deneyimleyecek. Kırıkkale ise bu festivalde Kırıkkale’nin geleneksel lezzeti olan süt şekerini tanıtacak. 

SAYGILI’DAN FESTİVALE DAVET
Etkinlik hakkında açıklama yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Yerel Yönetimler Başkanlığımız tarafından 5-9 Ekim tarihleri arasında Ankara Millet Bahçesi’nde düzenleyeceğimiz festivale Kırıkkale olarak standımızı kurduk. Kırıkkale olarak gençlerimiz ile Ankara’da olacağız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Enkaz altında kalan polis memurunun ismi sokağa verildi

İlginizi Çekebilir

Kaplan: "Türkiye yüzyılını birlikte inşa edeceğiz "

İlginizi Çekebilir

Şehit işçilerin kimlikleri belli oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32253

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171