KIRIKKALE
25°
01:40

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale rengarenk çiçek açacak

Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarına hız kazandıran Kırıkkale Belediyesi, şehrin dört bir yanını çiçekle donatacak. Hanesine yeni bir sera kazandıran Kırıkkale Belediyesi, yeni sera içerisinde çiçeklerin çeşitliliğini ve sayısını artırdı.


ÇİÇEK ÇEŞİTLİLİĞİ ARTTI 
Kırıkkale Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte yaz mevsiminde şehrin bütün bölgesini çiçeklerle donatacak. Bünyesine yeni bir sera kazandıran Kırıkkale Belediyesi, hem çiçek çeşitliliği alanında hem de çiçek miktarı alanında çok sayıda ürünü elinde bulunduruyor. Belediye tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, “Yeni devreye aldığımız Seramız ile ürettiğimiz çiçeklerin sayısını ve çeşidini artırdık. Kırıkkale’mizin belirli noktalarında gördüğünüz bir birinden renkli güzel çiçeklerimizi ve daha fazlasını Kırıkkale Evlerinde açmış olduğumuz çiçek satış noktamızdan sembolik ücretler ile temin edebilirsiniz” ifadesine yer verildi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kızılay, her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında 

İlginizi Çekebilir

Çocuklar sinemayla buluşuyor 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sentetik ecza ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60369

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171