KIRIKKALE
25°
03:49

İmsak'a Kalan Süre

Fuat Eraslan kimdir

Kırıkkalespor ile anlaşma imzalayan teknik direktör Fuat Eraslan, tecrübesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Fuat Eraslan’ın yaptığı anlaşma sonrası tecrübeli hocanın nereli olduğu merak edildi. Sporseverler internet üzerinden Eraslan’ı araştırmaya başladı.


İNTERNETTE ARAŞTIRILIYOR 
Tecrübeli teknik adam Fuat Eraslan’ın Kırıkkalespor ile yaptığı anlaşma sonrası hayatı merak ediliyor.  Peki, Fuat Erarslan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi? Kırıkkalespor’un yeni Teknik Direktörü Fuat Erarslan kimdir?

FUAT ERARSLAN KİMDİR?
Fuat Erarslan, 7 Mart 1979 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Türk futbolunun yetenekli stoperlerinden biri olarak tanınan Erarslan, futbol kariyeri boyunca çeşitli kulüplerde önemli başarılara imza atmıştır. Futbolculuk kariyerine Bursaspor'un altyapısında başlayan Erarslan, genç yaşta gösterdiği yetenekle dikkatleri üzerine çekmiştir. Kariyerinin ilk yıllarında Türkiye Süper Lig takımlarından Bursaspor'da forma giymiştir. Ardından Karşıyaka, Kartal Spor Kulübü ve Altay gibi Türk futbolunun önemli kulüplerinde oynamıştır.

ÖNEMLİ KULÜPLERDE TOP KOŞTURDU 
Teknik direktörlük kariyerine odaklanan Fuat Erarslan, futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük alanında başarılı çalışmalara imza atmıştır. Bu dönemde çeşitli TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig takımlarında görev almış, takımlarını başarıya taşıma konusunda önemli katkılarda bulunmuştur.

FUTBOLUN LEJYONERİ
Kırıkkale Büyük Anadoluspor için teknik direktörlük görevini üstlenen Erarslan, kendini kanıtlamış bir isim olarak tanınmaktadır. Ekip çalışmasına önem veren ve takım ruhunu en üst seviyede tutan Erarslan, Kırıkkale'nin en iyi yerlere gelmesi için yoğun çaba sarf etmeye kararlıdır. Fuat Erarslan, futbolculuk döneminden teknik direktörlük kariyerine uzanan süreçte birçok deneyim ve tecrübe kazanmış, futbol sahnesinde adından söz ettiren bir isim olmuştur. Kariyerindeki başarıları ve hırslı çalışma tutkusuyla dikkat çeken Erarslan, Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un başarılı bir dönem geçirmesine öncülük etmek için sabırsızlanmaktadır. Futbol camiasının ve taraftarların büyük bir heyecanla takip ettiği Fuat Erarslan, futbolun lejyoneri olarak bilinmektedir.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79534

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171