KIRIKKALE
24°
00:1

Öğleye kalan Süre

Emekliler için bankalar promosyon yarışında!

Ocak ayında emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağı merak konusu olurken zam. Bankalar da promosyon yarışına girdi! İşte detaylar…


Ocak ayında emekli maaşlarına yapılacak zamla beraber, milyonlarca emeklinin maaşlarında iyileştirmeye gidilecek. Bu önemli artış öncesinde, bankalar emeklilere yönelik promosyon kampanyalarını başlattı.

PROMOSYONLAR REKOR SEVİYEDE
Temmuz zammının ardından maaşlarını başka bir bankaya taşıyan emeklilere sunulan promosyonlar rekor seviyelere ulaştı. Örneğin, 7 bin 500 lira maaş alan bir emekliye, bankalar 7 bin 500 liraya kadar promosyon teklifi sundu. Maaşı en düşük emekli maaşının üzerinde olanlar ise 10 bin lira promosyon alabildi.

13 BİN LİRAYI GEÇEBİLİR
Emekliye verilecek zam öncesi, bankalar tekrar promosyon kampanyalarını başlattı. Emeklilere sağlanan promosyon miktarı 12 bin 500 liraya ulaştı ve bu rakamın önümüzdeki günlerde 13 bin lirayı geçmesi bekleniyor. Bankalar arasındaki bu rekabet, emeklilere daha avantajlı ve cazip teklifler sunmak için adeta yarış haline geldi.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Bakanlık emekli maaşlarıyla ilgili açıklama yaptı!

İlginizi Çekebilir

Milli Eğitim personellerinde promosyon heyecanı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64648

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171