KIRIKKALE
25°
01:2

İkindi'ye Kalan Süre

Dilan Polat'tan Engin Polat'a şok sözler!

Dilan Polat ve Engin Polat çifti bu kez de Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı. İkinci tutuklama kararının ardından Dilan Polat'ın tepkisi gündeme oturdu.


GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE CEZAEVİNE GÖNDERİLMİŞLERDİ
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü kara para aklama, vergi kaçırma ve sanal bahis soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulan Dilan ve Engin Polat çifti, 14 kişiyle birlikte tutuklanarak Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne gönderilmişti.

POLAT ÇİFTİNİ SORUMLU TUTTU
Ancak bu isimlerin karıştığı tek soruşturma bu olmadı. Fenomen Banu Parlak’ın İstanbul Bahçeşehir’deki güzellik merkezi 1 Ekim’de kurşunlanmıştı. İşyerine 5 kurşun isabet eden Banu Parlak bu olaydan Dilan ve Engin Polat’ı sorumlu tutup şikayetçi olmuştu.

SUÇLAMALARI REDDETTİLER
Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan ve Engin Polat ile babası Sezgin Polat’ı dün sabah ifadeye çağırdı. “Kurşunlama olayıyla ilgimiz yok” deseler de Dilan, Engin ve Sezgin Polat savcılıktaki işlemlerinin ardından ‘silahlı saldırıya azmettirme’ suçundan tutuklandı.

“BİZİM SUÇUMUZ YOK”
Kararı öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamayan Dilan Polat, eşi Engin Polat'a dönerek, "Engin'cim bizim suçumuz yok. Bunları Allah'a havale ediyorum!" ifadelerini kullandı.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de uyuşturucuya geçit yok!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de sahte avukat hakkında soruşturma

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçak viski ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46682

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171