KIRIKKALE
25°
06:51

Öğleye kalan Süre

Depremde yaralanan 12 kişi Kırıkkale’de tedavi ediliyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaralanan depremzedelerden 1 diyaliz hastası ve 11 yaralı, Kırıkkale’ye getirilerek Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ve Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastanede teda


TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR 
Yüksek İhtisas Hastanesi, bir yandan deprem bölgesine sağlık ekiplerini yollarken, diğer yandan da depremzedelerin tedavisini sürdürüyor.  Depremin ardından servislerimizde tedavi gören depremzedeler hakkında bilgi alan İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ve Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Başhekim Albayrak, “Deprem bölgesinden hastanemize 1 diyaliz hastası ve 11 yaralı getirildi.
Bu yaralıların takip ve tedavileri devam ediyor. Sağlık personellerimizin her daim teyakkuz halinde. Albayrak, büyük özveriyle çalışan sağlık personellerine de teşekkür etti.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Depremzede Yağır: “Doğduğumuz topraklara geri döneceğiz”

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da “helal olsun” dedirtecek yardımlaşma 

İlginizi Çekebilir

Alman bakanlar Pazarcık’ta deprem bölgesini inceledi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12167

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171