KIRIKKALE
25°
01:36

Öğleye kalan Süre

Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan sporla koruyacağız

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, "Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak için spora ve sanat faaliyetlerine yönlendiriyoruz" dedi.   


ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ 
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’in başkanlığında, Hatice Hanım Öğrenci Yurdu Toplantı Salonu’nda, görev yapan kurum antrenörleri ile Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.  2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte yapılacak sportif faaliyetler ile ilgili yapılan Değerlendirme Toplantısına, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Spor Şube Müdürü Adem Karakut ve kurum bünyesinde görev yapan antrenörler katıldı. 


BÜYÜK BİR GAYRET İÇERİSİNDEYİZ 
Sporun tabana yayılması ile başarılı ve nitelikli sporcuların yetişmesi için yürütülen faaliyetlerin önemine dikkat çeken İl Müdürü Güneş, gençlerin sporla birlikte zararlı alışkanlıklardan da uzak duracağının altını çizerek daha fazla çocuklara ulaşmak için görev yapan antrenörlerle birlikte büyük bir gayret içerisinde olacaklarını ifade etti. 

DEĞERLENDİRMELER YAPILDI 
Türkiye sportif yetenek taraması, spora yönlendirme projeleri, mahalli projeler(Spor Olsun Projesi, Okullar Sporla Daha Güzel Projesi, Umut Projesi), Ulusal Projeler(3*3 Sokaklar Bizim Basketbol, SÇEK, Evinin Sultanları Voleybol, Diyanet Projesi, Mutlu Çarşamba), İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi ve Yüzme Bilmeyen Kalması Projesi gibi konular değerlendirme toplantısında görüşüldü. 

SANATSAL FAALİYETLERE YÖNLENDİRİYORUZ
Toplantı sonrası antrenörlere hitap eden İl Müdürü Güneş, “Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak için spora ve sanatsal faaliyetlere yönlendiriyoruz. Hedefimiz her zaman daha fazla çocuğa ulaşmaktır. Müdürlüğümüz bünyesinde gerek sportif faaliyetler gerekse de sanatsal faaliyetlere olan ilgi artmaktadır. Kalbiyle, gönlüyle, vicdanıyla bu işin içinde olan, olumlu duygularını çocuklara yansıtarak onların hayatlarına dokunan bütün antrenörlere şükranlarımı sunuyorum. Gönlümüzle, vicdanımızla ve bütün sorumluluklarımızla çocuklarımızın yanındayız. Bütün branşlarda görev yapan antrenörlerimize başarılar dilerim” dedi.   

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan sporla koruyacağız

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38219

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171