KIRIKKALE
22°
03:4

Akşam'a Kalan Süre

Çetin ailesinden Türkyılmaz’a destek yemeği

Yahşihan ilçesinde Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek yemekleri devam ediyor. Yahşihan’da ikamet eden ailelerden olan Çetin ailesi düzenlemiş olduğu birlik yemeğinde Türkyılmaz’ın her zaman yanında olduklarını belirtti.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLEDİ 
Yahşihan Belediyesi’nde çalışan Cemalettin Çetin’in eş, dost ve akrabaları ile birlikte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz için Yenişehir Mahallesi’nde organize ettiği destek yemeği geçtiğimiz gün gerçekleşti. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz düzenlenen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Çetin ailelerine teşekkür etti. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ MESAJI 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Personelimiz Cemalettin Çetin ve ailesinin bizler için Yenişehir Mahallesi’ndeki evlerinde organize ettiği destek yemeğine katılım sağladık. Bu güzel desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden vatandaşlara, çörek otu ve çörek otu sabunu

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’a domates kurutma tesisi kuruluyor

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nde en düşük maaş 12 bin TL oldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63966

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171