KIRIKKALE
25°
01:20

Akşam'a Kalan Süre

Ceşnigir Kanyonunda Cumhuriyet coşkusu

Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde Selçuklu yadigarı Çeşnigir kanyonunda, Özel Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi ile Kale Dağcılık Spor Kulübü, Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Kale Dağcılık Kulübü önünden hareket eden özel öğrenciler ile onlara eşlik ve rehberlik eden kulüp sporcuları, Çeşnigir Köprüsü önünde bir araya geldi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları ve tüm şehitleri adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, Kızılırmak boyunca Türk bayrakları ile 6 kilometrelik bir mesafe kateden ekip, Özel Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile kaya tırmanışı da yaptı.

İPLE İNİŞ GERÇEKLEŞTİRDİLER
Program dönüşünde öğrenciler ve kulüp üyeleri, Çeşnigir Köprüsü'ne büyük bir Türk bayrağı astı. Aynı anda da bir grup kulüp sporcusu, Kızılırmak Nehrinin batı yönündeki kayalıklardan Türk bayrağı meşaleler eşliğinde iple iniş gerçekleştirdi. Grubun en küçük üyesi 2 yaşındaki Arel Can'ın en önde ay yıldızlı bayrakla liderlik yaptığı program, keyifli bir mangal partisi ile tamamlandı.

BİRLİK VE BEARBERLİK SERGİLENDİ
Programın amacı, özel öğrencilerin topluma kazandırılmasına ve onların sosyalleşmelerine katkıda bulunmak, aynı zamanda Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu birlikte yaşamaktı.
Program, özel öğrenciler ve kulüp sporcuları arasında güzel bir dayanışma ve kaynaşma ortamı oluşturdu. Özel öğrenciler, hem doğayla iç içe olmanın hem de Türk bayrağı altında birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Haber:Didem Ceylan Gökberk

İlginizi Çekebilir

Hareketsiz yaşam, ölüm riskini yüzde 20 ila 30 artırıyor

İlginizi Çekebilir

Bozkır topraklar yeşile dönüşece

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Gazze'ye destek için kermes düzenlendi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17221

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171