KIRIKKALE
24°
00:26

İkindi'ye Kalan Süre

Aylan bebek, ölümünün 7’nci yılında anıldı

Ailesi ile birlikte Suriye’den Yunanistan’a kaçmak isterken bindikleri teknenin batması sonucu hayatını kaybeden ve cansız bedeni sahile vuran Aylan bebek, ölümünün 7’nci yılında unutulmadı. 


ANNESİ VE KARDEŞİ İLE BİRLİKTE HAYATINI KAYBETTİ
Ailesi ile birlikte Suriye’deki savaştan kaçıp daha iyi bir yaşam umuduyla Yunanistan’a doğru yola çıkan 3 yaşındaki Aylan bebek, içinde bulunduğu teknenin 2 Eylül 2015 tarihinde batması sonucu annesi ve kardeşi ile birlikte hayatını kaybetmiş, bebeğin cansız bedeni Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahile vurmuştu. Olaya ilişkin fotoğrafın basına yansıması, dünya kamuoyunu derinden sarsmıştı.   

KIYIYA VURDUĞU SAHİLDE ANILDI
Aylan bebek, ölümünün ardından geçen 7 yılın sonunda bile unutulmadı. Alan bebek için cansız bedeninin kıyıya vurduğu Fenerburnu sahili, çiçeklerle süslendi. Çiçeklerle ‘Aylan Bebek’ yazan bazı vatandaşlar, aylan bebeğin dram dolu ölümünü unutturmamak için kıyıya uzandı. 

İlginizi Çekebilir

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66708

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171