KIRIKKALE
28°
02:26

İkindi'ye Kalan Süre

ASKON’dan tarım alanında çalışma hamlesi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz ile müdürlük yönetimini ağırladı. ASKON ve tarım alanında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.


 MAKİNA VE EKİPMAN DESTEĞİ 
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik’in ev sahipliğinde iş insanlarına Tarım ve Orman Bakanlığının başlatmış olduğu Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında makina ekipman ve ekonomik yatırım desteklemeleri hakkında bilgiler verildi.

YÜZDE 50 HİBE DESTEĞİ
Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz’ın da katılımıyla yapılan toplantıda desteklemeler konusunda detaylı bilgiler verildi. Toplantının açılış konuşmasında İl Müdürü Yılmaz, Tarımda sağlıklı ve güvenilir gıdayı üretmek, artan gıda ihtiyacını karşılamak için üreticileri azami düzeyde desteklediğini ve genç ve eğitimli kesimin tarıma ve üretime dönmesi için girdide, üretimde, hem de ürettiği ürünü işlemede destekler verildiğini ifade etti. 

EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR 
İl Müdürü Yılmaz “Kırıkkale tarımına katkı sağlamanızı yürekten diliyorum diyerek üyelerden soğuk hava deposu, sera, organik tarım konularında projeler bekliyoruz” diye konuştu. Yüzde 50 hibe desteklerinin anlatılmasından sonra söz alan ASKON Başkanı Savaş Geyik Tarım alanında birkaç proje yapmak istediklerini ve ivedi bir şekilde üyelerle istişare ederek İl Müdürlüğüne başvuracaklarını belirtti. Toplantı sonunda Yılmaz, Savaş Geyik’e ve iş insanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Shair Guliev'den ASKON ziyareti

İlginizi Çekebilir

ASKON Kırıkkale’den büyük buluşma

İlginizi Çekebilir

Geyik: “Cumhurbaşkanımız ve kabineye inancımız tamdır”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61443

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171