KIRIKKALE
22°
00:14

İkindi'ye Kalan Süre

ASKON, Başkan Geyik ile yükselişe geçiyor 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi’nde uzun süredir süren sessizlik bozuldu. Savaş Geyik’in şube başkanı olması ile birlikte şehirde varlığını hissettiren ASKON’da üye sayısında da hızlı bir yükseliş gerçekleşti.


AKTİF BİR DERNEK KONUMUNA TAŞIDI
ASKON Kırıkkale Şube Başkanı olduktan sonra aktif bir çalışma dönemine giren Savaş Geyik, kısa sürede derneği Kırıkkale’de adından söz ettiren sivil toplum kuruluşu haline getirdi. Hayırlı olsun ziyaretleri ve yeni dernek binası çalışmalarının arasında üye çalışmasını aksatmayan Savaş Geyik,  ASKON’u Kırıkkale’de yeniden aktif bir dernek konumuna taşıdı. 
Savaş Geyik, göreve başlamasının ardından geçen bir aylık sürede şehrin önemli iş insanlarından ve sanayicilerinden 20 ismi derneğe kazandırdı. Hali hazırda yeni üyelerden 20 isim kamuoyuna açıklanırken, toplamda 60’ya yakın ismin ASKON Ailesi’ne katıldığı ve önümüzde ki günlerde bu isimlerinden kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENİYOR 
Savaş Geyik’in başkan olmasından sonra;  Demircan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Demircan, Ezen Beton Yapı AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Zengin, Grand Doğan Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Delice, ATİSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akçelik, Deco Door Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlı, Fatih Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çiğdem, Akın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Akın Karataş, Özel Gazi Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Al, Beyfix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Dursun Yıldırım, ARS Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seven, Ayfa Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Kubuş Kazan Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kubuş.


EKONOMİYE ÖNEMLİ KAZANIMLAR SAĞLAYACAK 
Bahadır Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Bahadır, Öz Ülger Entegre Atık Yönetimi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mükremin Ülger, Bilgin Pantograf Cnc Makina İmalatı  Yönetim Kurulu Başkanı Abdüssamed Oğuz, Erdem Kuruyemiş ve Çerez Tabağı Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Erdal,  Kayabaşı Sigortacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kayabaşı, Yaşam İşitme Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sarı Babadağ Yapı Mimar  Erhan Babadağ ve İnşaat Mühendisi Gürkan Babadağ ASKON Ailesine katıldı. Savaş Geyik, üye çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek yeni üyelerle birlikte ASKON Ailesi’nin Kırıkkale’de çok daha güçlü bir yapıya kavuşacağını ve yapacakları çalışmalarla Kırıkkale ekonomisine önemli kazanımlar sağlayacağını söyledi.
 

İlginizi Çekebilir

ASKON Kırıkkale’den büyük buluşma

İlginizi Çekebilir

ASKON’dan TBMM çıkarması 

İlginizi Çekebilir

ASKON Kırıkkale Heyeti Cibuti’ye gidiyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79070

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171