KIRIKKALE
22°
03:34

İmsak'a Kalan Süre

Ara tatil uzatılıyor mu?

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de öğrenciler, Pazartesi günü itibariyle başlayan bu yılın ilk ara tatilinin heyecanını yaşıyor. Eğitim camiası ara tatilin uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor. Peki, ara tatil gerçekten de uzatılacak mı?


GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

2023-2024 eğitim ve öğretim döneminin ilk ara tatilini yaşayan öğrenciler hem güneşli havanın hem de tatilin keyfini yaşıyor. Son günlerde gündeme bomba gibi düşen bir iddia hem öğrencileri hem de öğretmenleri heyecanlandırdı. Ara tatil gerçekten uzatıldı mı? Milli Eğitim Bakanlığı bununla ilgili bir açıklama yaptı mı? Bütün detaylar haberimizde.

SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILDI

20 Kasım'da ders başı yapacak olan öğrenciler, sosyal medyada ve haber mecralarında dolaşan bir iddiayla sarsıldı: İddiaya göre, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ara tatil süresini planlanan 5 günün üzerine çıkararak bir müjde açıkladı. Haberin yayılmasının ardında, "Milli Eğitim Bakanı açıkladı: 5 gün sürmesi planlanan ara tatile uzatma geldi" şeklindeki paylaşımlar sosyal medyada hızla yayıldı.

9 GÜN SÜREN BİR TATİL
Ancak, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına ait çalışma takvimine göre birinci dönem ara tatili 13 Kasım-17 Kasım tarihlerinde planlanmıştı. Bu tarihler arasında hafta sonu ile birlikte toplamda 9 gün süren bir tatil dönemi öğrencilere sunulmuştu. Şu ana kadar yapılan resmi açıklamalarda herhangi bir uzatma olmadığı belirtildi. Öğrenciler ve öğretmenler 20 Kasım Pazartesi günü okulda eğitime devam edecekler.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Sınıfta kalma geri geldi!

İlginizi Çekebilir

Telefoncu: “LGS işlemleri aksatılmadan yürütüldü”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, görevine başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66210

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171