KIRIKKALE
25°
03:44

İmsak'a Kalan Süre

Akyön’e Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu yetki belgesi

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde önemli çalışmalara imza atan Türkiye Bisiklet Federasyonu, şehirlerin tanıtımına önemli katkı sunuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Cumhuriyetin 100. Yılı Bisiklet Turu kapsamında Türkiye Bisiklet Fed


KÜLTÜREL VE TARİHİ GÜZELLİKLERİ TANITILIYOR
Geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet’in 100. Yılı anısına düzenlenen bisiklet turunun yankıları sürmeye devam ediyor.  Cumhurbaşkanlığı himayesinde Sivas-Tokat-Amasya-Havza-Samsun-Çorum-Çankırı ve Ankara’da 1. meclis önünde gerçekleşen Cumhuriyetin 100. Yılı Bisiklet Turu kapsamında pedal çevrilen illerin kültürel ve tarihi güzellikleri tanıtılıyor. 

48 MİLYON İZLEYİCİYE ULAŞMIŞTI
Bu kapsamda önemli destek ve çalışma sergileyen Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön’e Cumhurbaşkanlığı Yetki Belgesi verildi. Cumhuriyetin 100. Yılı Bisiklet Turu kapsamında “Cumhurbaşkanlığı Yetki Belgesi” Cumhurbaşkanlığı Redaktörü Baki İlgün tarafından Türkiye Bisiklet Federasyon As Başkanı Bahattin Akyön’e teslim edildi. Düzenlenen tur 48 milyon izleyiciye ulaşmıştı.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Kırıkkale’de son durum!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63037

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171