KIRIKKALE
24°
01:44

Akşam'a Kalan Süre

Akyön, herkesi yarışlara davet ediyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Kırıkkale Valiliği himayelerinde 10-11 Haziran tarihleri arasında Uluslararası 'Road Race Kırıkkale 2.2 UCİ' bisiklet yarışı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, her alanda


RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLACAK 
Geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve bu yıl ikincisi gerçekleştirecek olan bisiklet yarışları için geri sayım başladı. ‘Pedallar Anadolu’nun Kalbinde’ sloganıyla geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen yarışlar bu yıl ise Uluslararası gerçekleştirilecek. 10-11 Haziran tarihleri arasında 'Road Race Kırıkkale 2.2 UCİ' bisiklet yarışı gerçekleştirilecek.  Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Kırıkkale Valiliği himayelerinde yapılacak olan yarışlar kapsamında Kırıkkaleli Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, her alanda vatandaşları bu yarışa davet ediyor.

DOSTLARIN BULUŞTUĞU MEKANDAYIZ 
Yarış kapsamında ziyaretler gerçekleştiren Akyön, Karacalı Köyü Derneği Başkanı Turgay Babacan ve esnaf Serkan Üstüner ile bir araya geldi. Akyön, burada yarışlar kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Akyön, “Kırıkkale’mize il olma yolunda, kültürel güzellikler ve teras olma yolunda büyük güzellikler katan, yeşilin ve doğal tabii güzelliklerin diyarı Karacalı Köyümüzün değeri dernek Başkanı Turgay Babacan ve Akil isim güzel insan Serkan Üstüner ve vefanın temsilcisi Zafer Bal ile bile dostların buluştuğu mekanda bir araya geldik” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Akyön, herkesi yarışlara davet ediyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin dünyaya açılan yüzü Akyön

İlginizi Çekebilir

Akyön: “ Ramazan ayı müjdedir, sevinçtir”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17879

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171