KIRIKKALE
24°
00:18

Öğleye kalan Süre

8 yaşındaki Ömer’in bisiklet hayali gerçek oldu

Yahşihan’da yaşayan 8 yaşındaki Ömer’in bisiklet hayali gerçeğe dönüştü. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından makama davet edilen Ömer’e hayalini kurduğu bisiklet hediye edildi.


TÜRKYILMAZ, ÖMER’İN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Yahşihan Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana üretken belediyecilik anlayışı ile hareket eden Osman Türkyılmaz, vatandaşların istek ve taleplerine kulak vermeye devam ediyor. Vatandaşlar ile her daim iletişimde olan Türkyılmaz, gerçekleştirdiği günübirlik ziyaretlerle Yahşihan halkının isteklerine cevap veriyor. Son olarak gerçekleştirdiği ziyarette, 8 yaşındaki Ömer ile sohbet eden ve Ömer’in bisiklet hayali kurduğunu öğrenen Türkyılmaz, küçük çocuğun hayalini karşılıksız bırakmadı. Ömer’e bisiklet sözü veren Türkyılmaz, daha sonra küçük çocuğu makamına davet ederek, bisiklet hediye etti. 

“ÇOCUKLARIMIZA HER TÜRLÜ YARDIMI YAPMAYA HAZIRIZ”
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında şu sözleri dile getirdi, “Biz bütün belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçemizde yaşayan çocuklarımızın mutlu ve huzurlu olması için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde park ziyareti sırasında Ömer kardeşimizin bisiklet hayalinin olduğunu öğrendik. Bu duruma kayıtsız kalmayarak, Ömer’in bisiklet hayalini gerçekleştirdik. Biz sadece bayramlarda veya özel günlerin dışında da geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın imkânlarımız dâhilinde onların mutluluğu için her türlü yardımı yapmaya hazırız.” 

 

 

İlginizi Çekebilir

Binlerce fidan toprakla buluştu

İlginizi Çekebilir

Çocuklar hayallerini boyadı

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, Yahşihan halkını yalnız bırakmıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26187

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171