KIRIKKALE
24°

Kediler Gününde “En Güzel Kedi Yarışması”

Yahşihan Belediyesi hayvanlar konusunda yapmış olduğu aktivitelerle dikkatleri her zaman üzerine çekmeyi başarıyor. 17 Şubat Dünya Kediler Günü’nde geçen yıl engelli ve hamile kedilere özel Kedi Köyü’nü açan Yahşihan Belediyesi, bu senede en güzel kedi ya


SON GÜN 20 ŞUBAT
Yahşihan Belediyesi hayvanlar konusunda yapmış olduğu aktivitelerle dikkatleri her zaman üzerine çekmeyi başarıyor. 17 Şubat Dünya Kediler Günü’nde geçen yıl engelli ve hamile kedilere özel Kedi Köyü’nü açan Yahşihan Belediyesi, bu senede en güzel kedi yarışması başlattı. Yahşihan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Kediler Günü’nde en güzel 3 kediyi seçiyoruz. Kedinizin en güzel fotoğrafını proje@yahsihan.bel.tr adresine ikametgâh bilgilerinizi ve telefon numaranızı ekleyerek gönderin, ona özel hediyeleri kazanma şansı yakalayın! Son gün 20 Şubat... Sonuçlar sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanacaktır. Bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayınız. 17 Şubat Dünya Kediler Günü kutlu olsun.” Açıklaması yapıldı.

GEÇEN YIL KEDİ KÖYÜ AÇILMIŞTI
Kedi Köyü, geçtiğimiz yıl 17 Şubat Dünya Kediler Günü’nde Yahşihan Belediyesince park ve bahçelerde atıl olarak bulunan malzemeler toplanarak Yahşihan Belediyesi Geçici Kedi ve Köpek Hayvan Barınağında açılmıştı. 600 metre kare alanda yapılan kedi ve 34 kafes ile 120 kedinin yaşayacağı Kedi Köyünde, hasta, hamile, yeni doğum yapan ve engelli kediler veteriner hekim gözetiminde tedavileri yapılarak bakımları yapılıyor. Bu proje Türkiye Belediyeler Birliği'nin düzenlediği "En Pati Hayvan Dostu Şehirler Ödül Töreni"nde ilk 10’a girerek 500 bin TL ödüle layık görülmüştü. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’dan almıştı. 

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan yasak ırklı köpek yetiştirenlere çağrı: "Lütfen empati yapalım"

İlginizi Çekebilir

Ekonomiye kadınlardan salçalı destek

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden öğrencilere sınav haftası ikramı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36382

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171