KIRIKKALE
25°
02:37

Öğleye kalan Süre

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN saha ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Şube Başkanımız Akdoğan, Şube Sekreterimiz Özcan UCA, Şube Başkan Yardımcılarımızdan Murat Açar ve Tahir Öztürk ile birlikte Keskin İlçemizde ziyaretlerde bulun


Sağlık-Sen Saha ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor

Başkan Akdoğan ziyaretlerimizde Keskin Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimimiz Sayın Dr.Aytaç Kurt, Keskin İlçe Devlet Hastanesi Müdürümüz Sayın Murat Çaykara ve Keskin ilçemizde görev yapan sağlık çalışanı arkadaşlarımız ile bir araya geldi. İlçemizin sağlık gündemi ile alakalı görüş alış verişinde bulunan ve personelimizin talepleri hakkında bilgiler alan Başkan Akdoğan “Sağlık-Sen ailesi olarak bizler bir arada olmaktan, birbirimiz ile hasbihal etmekten, mesai arkadaşlarımızı ziyaret etmekten son derece mutlu oluyoruz. Tüm sağlık camiası olarak zorlu bir sürecin nihayetine ulaşmak üzereyiz. Bu zorlu süreçte emek veren tüm sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkürlerimizi ifade ediyoruz.  Bugün burada bizleri samimi bir şekilde karşılayan ve ağırlayan tüm arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti.
Başkan Akdoğan ve Başkan Yardımcılarımızın Keskin ziyaretleri karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı. 

Haber Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Akdoğan: “Sağlık çalışanları olarak büyük bir aileyiz” 

İlginizi Çekebilir

Toplumun sağlığı için görevdeyiz 

İlginizi Çekebilir

Akdoğan: “Hepimiz büyük bir aileyiz”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31954

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171