KIRIKKALE
25°
03:51

Öğleye kalan Süre

Ziraat Katılım 177’nci şubesini Kırıkkale’ye açtı 

Türkiye genelinde yatırım çalışmalarına hız kazandıran Ziraat Katılım, 77’inci şubesini Kırıkkale’de vatandaşın hizmetine sundu. 


ZAFER CADDESİ’NE AÇILDI 
Ekonomi bankacılığı alanında önemli çalışmalara imza atan Ziraat Katılım Bankası, 177’nci şubesini Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi No: 36 adresi Kırıkkale’de vatandaşın hizmetine sundu. Açılış törenine Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, TSO Başkanı Ahmet Varlı ile çok sayıda davetli katıldı.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ 
Açılış töreninde konuşma yapan Özdemir, “Türkiye’nin ilk kamu bankası olarak kamu finans sektöründe önemli işler yapıyoruz. Sektörün büyümesine ve Ziraat Katılım olarak Türkiye’de bizimle birlikte çalışan bütün ailemizin büyümesi için mücadelemizi sürdürüyoruz. Eksik kaldığımız illerde şubelerimizin olmadığı illerde şubelerimizi açmaya devam ediyoruz. Kırıkkale’de 177’nci şubemiz olarak vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. İnşallah hep birlikte güzel çalışmalara imza atmak nasip olur” dedi.

KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN 
Ziraat Katılım Şubesi’nin Kırıkkale’de olmamasının gecikmiş bir açılış olduğunu dile getiren Vali Mehmet Makas, “Ziraat Bankası’nın çakısı altında katılım bankası olarak Kırıkkale’de ilk şube. Allah hayırlı ve uğurlu etsin inşallah. Hem inanç dünyamıza daha uygun bir bankacılık sistemi diğer sistemlerimiz de işleyecek ama vatandaşımızın tercih ettiği noktada katılım bankacılığının Kırıkkale’de olması çok önemli. Kırıkkale'de olmaları bizim için onurdur” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından dualar edilerek açılış gerçekleştirildi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36385

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171