KIRIKKALE
25°
04:23

İmsak'a Kalan Süre

Zehir tacirlerine narkogüç operasyonu!

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye’nin her bölgesinde zehir tacirlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. 15 ilde zehir tacirlerine 'narkogüç' operasyonu düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 199 zanlı gözaltına alındı.


OPERASYONLAR DEVAM EDECEK
15 ilde zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik narkogüç operasyonları kapsamında 199 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda, 4,5 ton uyuşturucu madde ve 64 bin 800 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı. Zehir tacirlerine yönelik Diyarbakır, İstanbul, Edirne, İzmir, Sinop, Aydın, Kırklareli, Gaziantep, Kahramanmaraş, Denizli, Osmaniye, Şanlıurfa, Erzurum, Bursa ve Bolu'da harekete geçildi.

ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ
Yapılan "Narkogüç" operasyonlarında 199 şüpheli gözaltına alındı. 4,5 ton uyuşturucu maddenin yanısıra 64 bin 800 hap ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyona katılan güvenlik güçlerine tebrik ederek, "Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Okul servis şoförlerine eğitim verildi 

İlginizi Çekebilir

Narkogüç operasyonu

İlginizi Çekebilir

Yayalar için öncelik duruşu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72021

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171