Toplantıda özellikle yaklaşan yılbaşı öncesinde alınması planlanan güvenlik önlemleri kapsamlı şekilde değerlendirildi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdürü Mustafa Işık ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Acar da katıldı. Toplantıda, yıl boyunca yürütülen asayiş ve güvenlik çalışmalarının genel bir değerlendirmesi yapılırken, yılbaşı gecesi ve sonrasında vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınacak tedbirler ele alındı.
Emniyet ve jandarma birimlerince il merkezi ve ilçelerde uygulanacak denetimler, trafik düzenlemeleri, kamuya açık alanlarda alınacak güvenlik önlemleri ve olası olumsuzluklara karşı yapılacak çalışmalar toplantının gündeminde yer aldı. Özellikle yoğunluk yaşanması muhtemel alanlarda personel sayısının artırılması, devriye faaliyetlerinin sıklaştırılması ve koordinasyonun güçlendirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda konuşan Vali Mehmet Makas, vatandaşların yeni yılı huzur ve güven içinde karşılaması için tüm kurumların görev başında olacağını vurguladı. Güvenlik güçlerinin 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdüreceğini belirten Makas, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekti. Toplantı, alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi ve yapılacak çalışmaların planlanmasının ardından sona erdi.

MKE’den çift jet motorlu kamikaze İHA: KZ-350

Önal: “3 Aralık kutlama değil, farkındalık günüdür!”

3 araçtan fazla satana 103 milyon TL ceza!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171