°

Yeni Dünya Vakfı iftarda buluştu

Vali Mehmet Makas, Yeni Dünya Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti iş birliğiyle düzenlenen iftar programında öğrencilerle bir araya geldi.


HEP BİRLİKTE DUA ETTİLER

Vali Makas, çoğunlukla öğrencilerin katıldığı iftar programında hayırlı Ramazanlar dileyerek, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının mağfiret günlerine girmiş bulunmaktayız. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na ulaştırsın." dedi. Valimiz, programın düzenlenmesinde emeği geçen vakıf ve cemiyet yönetimine teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de İŞKUR’dan 1736 kişiye iş imkanı

İlginizi Çekebilir

Keskin’de 34 yıllık soruna neşter!

İlginizi Çekebilir

Kılevli Köyü gençleri iftarda bir araya geldi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39842

Kırıkkale’de trafik kazası: 2 yaralı
Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü’nün 9 sporcusu siyah kuşak bağladı
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Yunanistan’da şanlı bayrağımızın yakılmasını şiddetle lanetliyoruz”
SIRADAKİ HABERLER

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171