KIRIKKALE
21°
01:47

İkindi'ye Kalan Süre

Yaralı Şahin ve Leylek tedavi edilecek

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri tarafından yaralı halde bulunan şahin ve leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personellerine teslim edildi.


EKİPLERE TESLİM ETTİLER 
Doğal yaşamın dengesini korumak ve hayvanların yaşamını sürdürebilmesi amacıyla çalışma gerçekleştiren İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri Hacılar Kasabası’nda farklı günlerde devriye yaptığı esnada şahin kuşu yavrusu ve yaralı bir şahin buldular. Ekipler, olay yerinde yaralı şahin ve yavru şahine yaptıkları müdahalenin ardından şahinleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personellerine teslim ettiler. 

TEDAVİ SONRASI DOĞAYA BIRAKILACAK 
Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri bu kez Bahşılı ilçesine bağlı Karaahmetli köyü mevkiinde devriye sırasında yaralı halde bir leylek buldu.  Bahşılı Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş Timi ile birlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne haber verildi.  Yaralı halde bulunan leylek, tedavisinin yapılması ve ardından doğal ortamına bırakılması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personellerine teslim edildi. 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Otomobil yola fırlayan domuza çarptı: 3 yaralı

İlginizi Çekebilir

Trafik kurallarını altüst eden sürücü kaza yaptı: 1 yaralı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de bariyerlere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91032

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171