KIRIKKALE
27°
08:11

Öğleye kalan Süre

Yahşihan’da imar çalışmaları sürüyor

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde imar planına göre yapılması planlanan çalışmalar devam ediyor.


30 METRE GENİŞLİĞİNDE ARAÇ YOLU
Vatandaş odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yahşihan Belediyesi, ilçe genelinde altyapı ve üstyapı odaklı yatırımlarını sürdürüyor. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nde imar planına göre yapılması planlanan toplamda 30 metre genişliğinde araç yolu, kaldırım, bisiklet yolu ve refüj yapımı öncesi devam eden PMT (Plent miks temel) çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” ifadesine yer verildi.

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ
Her anınızda hep yanınızda sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Altyapı alanında çalışmalarımızı tamamladık. İlçemizde asfalt çalışmalarımız, çevre düzenleme ve sosyal etkinlik konusunda hummalı çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda da Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nde imar planına göre yapılması planlanan toplamda 30 metre genişliğinde araç yolu, kaldırım, bisiklet yolu ve refüj yapımı öncesi sahada etkin çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nde en düşük maaş 12 bin TL oldu 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan domateslerinde ilk hasat 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da vatandaş halk gününden memnun

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38989

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171