KIRIKKALE
25°
02:12

Akşam'a Kalan Süre

Yahşihan'da 175 dev proje hayat buldu

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, başkanlık görevine geldiği günden itibaren bugüne kadar yaptığı bazı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkyılmaz, “Bizler, Yahşihan’ın kaderini değiştirdik. Ben Yahşihan’a aşık bir belediye başkanıyım” dedi.


175 DEV PROJEYE İMZA ATTI
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde yaklaşık 4,5 yıldır belediye başkanlığı görevinde bulunan Osman Türkyılmaz, yaklaşık 175 projeyi hayata geçirmenin onur ve gururunu yaşıyor. Altyapı çalışmalarından üstyapı çalışmalarına, parklardan sosyal tesis alanlarına, kültürel etkinliklerden eğitim alanlarına, kısacası gencinden yaşlısına, yaptığı çalışmalarla 7’den 70’e herkesin gönlüne dokunan Türkyılmaz, yaptıkları bazı çalışmalarını anlattı.

BEN, YAHŞİHAN’A AŞIK BİR BAŞKANIM

Kırıkkale’de faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya gelen Türkyılmaz, toplantıda bütün kurum müdürlerini de beraberinde getirerek, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Yahşihan’a sevdalı, Kendisinin Yahşihan’a aşık bir belediye başkanı olduğunu söyleyen Türkyılmaz, “Bizler Yahşihan’ın geleceğini kurtardık. Yahşihan’da bulunan çocuklarımızın, ailelerimizin, bütün hemşehrilerimizin daha iyi bir Yahşihan’da yaşaması için elimizden gelen tüm mücadeleyi gece gündüz demeden sergiliyoruz” dedi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİ
Yahşihan’a yaptıkları projeleri anlatan Türkyılmaz, tavsiye ve önerilere de kulak verdi. 4,5 yılda yapmış olduğu 175 projeyi tek tek sunum ile anlatan Başkan Türkyılmaz, gazetecilerden gelen soruları da yanıtladı. Türkyılmaz “Kırıkkale’de görev yapan siz kıymetli basın mensuplarımız başımızın tacıdır. Sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyuyorum. Sizlerle istişare etmemiz ve vatandaşlarımızın düşüncelerini bizlere aktarmaları son derece önemlidir.”

YAHŞİHAN ADETA KABUK DEĞİŞTİRDİ
“Sizlere bu anlamda teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel ve yaşanılabilir bir Yahşihan’ımız için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. 4,5 yılda özellikle altyapı olmak üzere dev yatırımlar yaptık. İmam Buhari Taziye Evi, İtfaiye Binası, Hayvan Barınağı, Su depoları, Kedi Köyü, Evcil Hayvan Mezarlığı ve bunun gibi saymakla bitmeyen 175 proje yapmışız.” ifadelerini kullanırken günün sonunda toplantıya katılan tüm basın mensuplarına Cumhuriyerimizin 100. yılı dolayısıyla Türk Bayrağı hediye etti.


 

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü Vatandaşın Yanında 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Türkiye birincisi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43802

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171