KIRIKKALE
21°
03:19

İmsak'a Kalan Süre

Yahşihan Belediyesi’nden Her Birime Özel Kışlık Kıyafet

Yahşihan Belediyesi, sahada hizmet veren çalışanları için her birime özel tek tip kıyafet uygulaması başlatarak, tüm işçilere kışlık kıyafetlerini dağıttı.


İŞÇİLERE DAĞITILDI
Yahşihan Belediyesi, sahada hizmet veren çalışanları için her birime özel tek tip kıyafet uygulaması başlatarak, tüm işçilere kışlık kıyafetlerini dağıttı. Tek tip kıyafetler, özellikle soğuk kış şartlarında işçilerin üşümemesi ve daha rahat çalışabilmesi için hazırlatıldı. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, sahada aktif olarak çalışan personele yönelik tek tip kıyafet uygulamasıyla daha kurumsal ve düzenli çalışma hedeflendiğini söyledi.

HER BİRİME AYRI RENK
Yahşihan Belediyesinin, çalışanlarının her daim yanında olduğunu belirten Başkan Türkyılmaz, "Belediyemizde çalışma şekillerinin, kılık kıyafetlerinin düzenlenmesinde belirli bir standart çalışma getirdik. İlçemizde çalışan personellerimizin görünümünün daha iyi olması, kıyafetlerinin standardı ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi noktasında elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelimize lacivert kıyafet, Fen İşleri Müdürlüğü personellerimize turuncu kıyafet, Park Bahçeler Müdürlüğü personellerimizin kıyafetlerini ise yeşil tonlarında yaptık." dedi. 

İlginizi Çekebilir

Yahşihanlılara ücretsiz diyetisyen hizmeti

İlginizi Çekebilir

Gündoğdu Abalı’nın ismi yaşayacak

İlginizi Çekebilir

Şehit Doktor için mevlit okutuldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24568

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171