KIRIKKALE
25°
07:21

Öğleye kalan Süre

Yahşihan Belediyesi, Türkiye gündeminde

Yahşihan Belediyesi, sosyal medya platformu Twitter'da Türkiye gündemine girdi. Osman Türkyılmaz, Yahşihan Belediyesi ve Asfaltlıyoruz etiketleri binlerce tweet alarak ilk sıralara yerleşti.


YAHŞİHAN, TÜRKİYE GÜNDEMİNDE
Yahşihan'da aylardır devam eden altyapı çalışmaları tamamlandı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından ise asfalt çalışmalarının başlayacağı belirtildi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ın merakla beklenen haberi vermesinin ardından Osman Türkyılmaz, Yahşihan Belediyesi ve Afaltlıyoruz etiketleri, Twitter'da Türkiye gündemine oturdu. Binlerce tweet alan #OsmanTürkyılmaz ve #YahşihanBelediyesi etiketleri Twitter'da 1. sıraya yerleşti. 

ASFALTLAMA ÇARŞAMBA GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK
Yahşihan Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, Seyrantepe, Bayraktepe ve Hacıbey Mahallelerine ilk etapta asfalt atılacağı ifade edildi. Yapılan işlemlerin ardından toplam 34 bin 800 ton sıcak asfaltın serim işlemi gerçekleştirileceği belirtilirken, planlanan program dâhilinde ilçede toplam 10 mahallenin asfaltalanacağı dile getirildi. 8 Eylül Çarşamba günü başlayacak olan asfalt atımının 15 gün gibi kısa bir sürede bitirilmesi planlanıyor.

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57874

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171