KIRIKKALE
22°
02:29

Akşam'a Kalan Süre

Yahşihan Belediyesi öğrenciler için stant açtı

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın göreve geldikten sonra öğrenciler için açmış olduğu Öğrenci İşleri Birimi, Devlet Bahçeli Bulvarı’nda stant açtı. Yahşihan Belediyesi Öğrenci İşleri Birimi yetkilileri üniversite kaydına gelen öğrencilere ve a


ÖĞRENCİLERE VE AİLELERE DESTEK SAĞLIYORUZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın göreve geldikten sonra öğrenciler için açmış olduğu Öğrenci İşleri Birimi, Devlet Bahçeli Bulvarı’nda stant açtı. Üniversite kayıtlarının açılmasının ardından öğrencilere her konuda yardımın sağlandığı stantta aynı zamanda Yahşihan ilçesinin tanıtımı yapılıyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında,  “Öğrenci İşleri Birimimizin yetkisinde Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri için Devlet Bahçeli Bulvarı’na stant açtık. Üniversite öğrencilerimize birçok desteği sağlamak için açtığımız stantta üniversite kayıtlarına gelen ailelerimize de her türlü desteği sunuyoruz.” dedi.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ ALABİLİRLER
Açıklamasını devam ettiren Türkyılmaz; “Yahşihan ilçesi ülkemiz genelinde sorumluluk sahası içerisinde Üniversite bulunan tek ilçe statüsünde olup, yaklaşık 36.000 öğrencimize belediyecilik hizmeti vermekte ve ev sahipliği yapmaktadır. Öğrenci İşleri Birimimiz, ilçemiz sınırları içerisinde bulunan yaklaşık 36.000 öğrencili Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin eğitim hayatında karşılaşmış oldukları sıkıntı ve zorluklarla başa çıkabilmeleri için ve zaman zaman belediyemize yapmış oldukları müracaat, talep, beklentilerinin karşılanabilmesi ve öğrencilerimizin hiçbir konuda mağduriyet yaşamamaları için kurulmuştur. Kıymetli ailelerimizin gözü arkada kalmasın. Öğrencilerimiz bize emanet. Ailelerimiz ve öğrencilerimiz 0 505 180 47 64 numaralı Öğrenci İşleri Birimi hattımızdan her zaman destek alabilirler.” İfadelerini kullandı.

ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ’NİN HİZMETLERİ
Öğrenci İşleri Birimi’nin hizmetleri arasında şunlar yer almaktadır: Devlet yurdu çıkmayan üniversite öğrencilerine konaklama konusunda yardımcı olmak. Öğrenci kaydı yaptırmaya gelen velilere yardımcı olmak. Öğrencilere psikolojik destek sağlamak.Öğrencilerin belediye aracılığı ile sorunlarına yardımcı olmak. Öğrencilere moral motivasyon sağlamak için organizasyonlar düzenlemek. Öğrencilerin Yahşihan sınırları içerisinde faaliyet gösteren işletmelerle sorun yaşaması durumunda konuya müdahil olmak ve hukuki destek sağlayarak öğrencilerin mağduriyet yaşamasını engellemek. Öğrencilerin maneviyatına yönelik etkinlikler yaparak ehil nesiller yetişmesine katkı sağlamak.
 

 

Türkyılmaz, öğrencilerin yanında - Türkyılmaz’dan Öğrencilere her türlü destek -Yahşihan Belediyesi Öğrenciler İçin Stant Açtı (6).jpg Türkyılmaz, öğrencilerin yanınfda - Türkyılmaz’dan Öğrencilere her türlü destek -Yahşihan Belediyesi Öğrenciler İçin Stant Açtı (1).jpg Türkyılmaz, öğrencilerin yanında - Türkyılmaz’dan Öğrencilere her türlü destek -Yahşihan Belediyesi Öğrenciler İçin Stant Açtı (4).jpg Türkyılmaz, öğrencilerin yanında - Türkyılmaz’dan Öğrencilere her türlü destek -Yahşihan Belediyesi Öğrenciler İçin Stant Açtı (2).jpg Türkyılmaz, öğrencilerin yanında - Türkyılmaz’dan Öğrencilere her türlü destek -Yahşihan Belediyesi Öğrenciler İçin Stant Açtı (1).jpg Türkyılmaz, öğrencilerin yanında - Türkyılmaz’dan Öğrencilere her türlü destek -Yahşihan Belediyesi Öğrenciler İçin Stant Açtı (3).jpg Türkyılmaz, öğrencilerin yanında - Türkyılmaz’dan Öğrencilere her türlü destek -Yahşihan Belediyesi Öğrenciler İçin Stant Açtı (5).jpg

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40838

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171