KIRIKKALE
21°
03:14

Öğleye kalan Süre

Yahşihan Belediyesi, masa tenisinde başarılara doymuyor

20-21 Mayıs tarihleri arasında Kırıkkale’de düzenlenen Kamu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. 15 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada, Yahşihan Belediyesi Masa Tenisi Takımı bu sene de şampiyon oldu.


TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANDI
Kırıkkale'de 20-21 Mayıs tarihleri arasında Kamu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası gerçekleşti. 15 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada Yahşihan Belediyesi Masa Tenisi Takımı şampiyon olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Turnuvada Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı ikinci olurken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı üçüncü oldu. Düzenlenen törenle dereceye giren takımlar kupalarını alırken, Yahşihan Belediyesi Masa Tenisi Takımı adına bu sene de geçen seneki oyunculardan Osman Türkyılmaz, Akif Koçdoğan, İlhan Demirdirek ve Şükrü Karabal şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden Her Birime Özel Kışlık Kıyafet

İlginizi Çekebilir

Eski eniştesi tarafından camide tabancayla vurulan imam yaralandı

İlginizi Çekebilir

TSO Başkanı Varlı’dan Aybimaş’a destek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23050

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171