KIRIKKALE
22°
01:26

Öğleye kalan Süre

Vali Tekbıyıkoğlu’ndan esnaflarla çay-simit sohbeti 

Kırıkkale’nin her alanda gelişmesi ve çeşitli yatırımların sağlanması amacıyla çalışma gerçekleştiren Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, yoğunluğundan fırsat buldukça esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. 


SEMİNERLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK 
Yoğun programı arasında fırsat buldukça esnaf ziyaretleri yapan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun bu sefer ki durağı taksici esnafı oldu. Vali Tekbıyıkoğlu taksici esnafına uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele konusunda seminer verileceğini söyledi. Esnaflarla buluşan ve simit-çay eşliğinde esnaflarla sohbet eden Vali Tekbıyıkoğlu’nun bu defa ki durağı Çalılıöz Bulvar Park Taksi Durağı oldu.  Sabah mesaisi öncesinde taksicilerle buluşan Vali Tekbıyıkoğlu,  şehir gündemi üzerine sohbet etti. Ziyarette Vali Tekbıyıkoğlu, taksici esnafına uyuşturucu semineri verileceğini söyledi. Tekbıyıkoğlu, ilimizde zaman zaman gerçekleşen uyuşturucu seminerlerine taksici esnafını da dahil eden Tekbıyıkoğlu, ilimizde faaliyet gösteren 150 taksici esnafına uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele konusunda seminer vereceğini ifade etti. 

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Cumhur İttifakı’ndan birlik mesajı 

İlginizi Çekebilir

Akraba evliliği, Akdeniz anemisini tetikliyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçak viski ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94138

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171