KIRIKKALE
25°
08:2

Öğleye kalan Süre

Vali Mehmet Makas, gönülleri kazanıyor 

Kısa süre önce Kırıkkale’ye atanan Vali Mehmet Makas, hem hafta sonu hem hafta içi saha ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Şehrin her bölgesini tanımaya çalışan Makas, esnaf ve köy ziyaretleriyle halkın gönlünü kazanıyor.  


İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN ŞİARI
Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanlığı’nın Valiler Kararnamesi ile Erzincan’dan Kırıkkale’ye atanan Vali Mehmet Makas, çalışmalarına ve saha ziyaretlerine hızlı başladı. Bu süreç içerisinde hem hafta sonu hem de hafta içi demeden vatandaşın sorun ve talepleriyle hemhal olan Vali Makas, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' şiarıyla halkın gönlünü kazanıyor. Cadde ve sokaklarda esnaf ziyareti yapan, semt pazarlarında hayırlı işler temennisinde bulunan Makas, diğer bir taraftan ise köylerde incelemelerde bulunuyor. 

BURASI HALKIN KAPISI OLACAK
Gittiği her yerde vatandaşın sevgisiyle karşılanan Vali Makas, Kırıkkale’de Vali olarak görev yapmanın kendisi için bir şeref olduğunu vurguluyor.  'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' şiarıyla hizmet edeceklerini belirten Makas, “Hangi makam ve mevkide bulunursak bulunalım, önemli olan gönüllere girebilmek, gönüllerde bir makam sahibi olabilmek. Bu bağlamda hemşehrilerimizin gönlünde taht kurmaya bakacağız. Her şeyden önce insanımıza hizmet edeceğiz. Burası halkın kapısı olacak. Bunu iyi bilsinler. Vilayet makamı da milletin evi olacak. Bu şiarla çalışacağız. Hep beraber yöneteceğiz ve beraber karar alacağız” sözleriyle görevine başlamıştı.

Haber: Ahmet Gök demir

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

İlginizi Çekebilir

Serkan Akdeniz, İl Genel için başvurusunu yaptı

İlginizi Çekebilir

Tartıştığı arkadaşının evini kurşunladı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95694

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171