°

Vali Makas, Delice'de yatırımları yerinde inceledi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Delice ilçesinde şehit ailesini ziyaret etti, köy sakinleriyle buluştu ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.


HER ZAMAN YANINDAYIZ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, şehit Polis Memuru Ali Saykılı'nın annesi Gülpare Saykılı'yı, Delice ilçesine bağlı Çoğul köyündeki evinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Şehit ailelerine verdikleri önemi vurgulayan Vali Makas, "Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin her zaman yanındayız" dedi.  Ziyaret çerçevesinde Çoğul köyüne geçen Vali Makas, vatandaşlarla bir araya geldi. İlçeye ve köylere kazandırılan devlet yatırımları hakkında bilgi veren Makas, vatandaşların taleplerini dinledi.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Evliyalı-Kocabaş köyleri Grup Yolu üzerindeki yol yapım çalışmalarını da yerinde inceleyen Makas, İl Özel İdaresi yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaları yürüten personele kolaylıklar dileyen Vali Makas, yolun kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.  Delice programına, Kaymakam Tugay Cingirt, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hasan Acar katıldı. 

İlginizi Çekebilir

Sanayi parkı yenileniyor

İlginizi Çekebilir

İnziloğlu Köyü’nde çıkan yangın kontrol altına alındı

İlginizi Çekebilir

Caner öğretmenin ismi parkta yaşayacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13256

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171