KIRIKKALE
25°
00:45

Öğleye kalan Süre

Vali Makas, açık kapıda vatandaşları dinledi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı'nda, vatandaşlar istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdi.


TALEP VE SORUNLARINI İLETTİLER
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, açık kapıda vatandaşların sorunlarını dinledi. Toplantıda, vatandaşlar tarafından eğitim, sağlık, tarım, ulaşım, altyapı, sosyal yardımlar, çevre ve diğer konularda çeşitli talepler dile getirildi. Vali Makas, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların taleplerini dikkatle dinlediklerini ve her türlü sorunun çözümü için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

İLGİLİ KURUMLARA İLETİLDİ
Vatandaşları sorunlarını dile getirmeleri için Halk Günü Toplantıları'nın önemli bir fırsat olduğunu belirten Vali Makas, "Bu toplantılar, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü görevi görmektedir. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek, sorunlarını çözmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu toplantılar, bizler için de önemli bir yol haritası niteliğindedir. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak, ilimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi. Toplantı sonunda, vatandaşların talepleri ilgili kurumlara iletildi.

Haber:Sibel Pehlivanlı

İlginizi Çekebilir

Vali Makas: “Vatan, gazilerimizin en kutsal emanetidir”

İlginizi Çekebilir

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin'in Kırıkkale ziyareti

İlginizi Çekebilir

Vali Makas: “Devletimiz her zaman sizin yanınızda”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16992

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171