KIRIKKALE
25°
02:55

İmsak'a Kalan Süre

Üniversite ve OSB arasına bağımsız elektrik hattı kurulacak 

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesinde yaşanan elektrik kesintisi sorununa çözüm üretmek amacıyla AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan ve Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan’ı ziyaret ettiler.


SORUN HAKKINDA BİLGİ VERDİLER 
AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve OSB yönetim kurulu üyeleri,  Kırıkkale 1. Organize Sanayi Bölgesinde yaşanan elektrik kesintisi sorununa çözüm bulmbak için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan ile makamında. görüşmelerde bulundular. 

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK 
Yapılan görüşmelerde heyet, OSB için tek çözümün Üniversite ve OSB arasına kurulacak olan bağımsız bir hat ve indirme merkezi talebini Demircan’a sundular. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan konu ile hemen bir fizibilite çalışması yapılacağını ardından gerekli çalışmanın tespit edilip problemin çözülmesi noktasında çalışmaların başlatılacağını bildirdi.

Haber: Zülfiye Unaç (Stajyer)
 

İlginizi Çekebilir

Kaplan ve Bozdağ’dan balıkçı polemiği!

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, hedik kaynattı

İlginizi Çekebilir

Tekbıyıkoğlu; “Tarımla uğraşmak bir millet için kalkınma vesilesidir”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22867

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171