1 EYLÜL İTİBARİYLE BAŞLAYACAK
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yaptığı açıklamaya göre; üniversite hastanelerinin bir kısmına MHRS üzerinden randevu alınabilecek. Memişoğlu, aile hekimliği vasıtasıyla bunu pilot olarak Yozgat Bozok ve Pamukkale üniversitelerinde örnek olarak uygulamaya 1 Eylül'den itibaren başlayacaklarını açıkladı. Merkezi Hekim Randesu Sistemi'ne (MHRS), üniversite hastaneleri de entegre ediliyor. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, uygulamanın 1 Eylül'de pilot olarak iki hastanede başlayacağını açıkladı.
PİLOT OLARAK İKİ HASTANEDE BAŞLIYOR
Bakan Memişoğlu, Uşak'taki ziyaretlerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Memişoğlu, sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmak için çalışmaların sürdüğünü belirterek, üniversite hastanelerinin bir kısmına MHRS üzerinden randevu sisteminin entegre edildiğini açıkladı. Memişoğlu, "Pilot olarak Yozgat Bozok ve Pamukkale üniversitelerinde örnek olarak uygulamaya 1 Eylül'den itibaren başlıyoruz." ifadelerini kullandı.
DAHA İYİ HİZMET SUNULACAK
Memişoğlu, "Biz bakanlık olarak, tüm sağlık hizmeti sunulan alanların daha iyi olması için çaba harcıyoruz. Biz, üniversite hastanesi, kamu hastaneleri, özel hastane değil milletimize hizmet eden hastane olarak görüyoruz. Sağlık bilimleri olarak görüyoruz. Her türlü desteği, her türlü yardımı da yaparak daha iyi sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyoruz." dedi.
CHP heyeti Kırıkkale’de! Gelecek haritası planlanıyor
Bu ehliyetlerin tamamı iptal edilecek!
İŞKUR’dan hükümlülere iş arama becerileri eğitimi
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171