KIRIKKALE
28°
03:48

İmsak'a Kalan Süre

Türkyılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Osman Türkyılmaz,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi. Türkyılmaz,“Doğru ve tarafsız bir şekilde fedakârca görev yapan değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi


MERHUM İBRAHİM AKPINAR’IN İSMİ CADDEYE VERİLECEK
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale’de görev yapan basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi. Türkyılmaz, “Doğru ve tarafsız bir şekilde fedakârca görev yapan değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” diyerek, gazetecilerin gününü kutladı. Yoğun katılımın olduğu yemekte gazetecileri tek tek tebrik eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 10 Ocak’ta doğan gazeteci Ahmet Yaman’a sürpriz doğum günü gerçekleştirdi. Başkan Türkyılmaz Yahşihan ilçesinde ki bir caddeye merhum bir gazetecinin adının verilmesi için yemeğe katılan gazetecilere oylama yaptırdı. Düzenlenen oylamada Merhum Gazeteci İbrahim Akpınar’ın ismi en çok puanı aldı. Türkyılmaz Yahşihan ilçesinde belirlenen bir sokağın “Gazeteci İbrahim Akpınar Sokağı” olarak değiştirileceğinin müjdesini verdi.

BU GÜNÜ ÖNEMSİYORUZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz konuşmasının devamında, “Bana göre gazetecilik mesleği, mesaisi ömür boyu süren, telaş ve fedakârlığı günün her anına yayılan çok önemli bir meslek. Toplumun her kesiminden insanla her an beraber hareket eden, daha çok okuyan, daha dikkatle dinleyen, daha farkında bakan siz değerli gazetecilerimizin bu özel gününü Yahşihan Belediyesi olarak önemsiyoruz. Her konuda toplumu aydınlatma gibi önemli bir kamu görevini ifade ediyorsunuz. Hep birlikte kamu görevi ifade etmenin mutluluğunu bahtiyarlığını ifade etmek istiyorum. İlimizin ve ilçemizin tanıtımında, bilinmesinde siz çok kıymetli basın mensuplarımızın bir katkısı olduğunu söylemek isterim. Bu vesile ile tekrardan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda herkese başarılar diliyorum” dedi. Topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da aşure birlikteliği 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da kadınlar seçim startını verdi

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’a domates kurutma tesisi kuruluyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23830

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171