KIRIKKALE
25°
00:18

Yatsı'ya Kalan Süre

TSO’da Varlı ve Doğan başkanlık için yarışacak

Şehrin ekonomik alanda çalışmalarının yapıldığı Ticaret ve Sanayi Odası, Kasım ayının ilk haftasında başkanlık için seçim gerçekleştirecek. Seçimde mevcut başkan Ahmet Varlı ile iş insanı Emrah Doğan, yeni dönemin başkanlığı için yarışacak.


SEÇİM, 5 KASIM’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK 
Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçimler için geri sayım başladı. Oda yönetimi 5 Kasım için seçim tarihi alırken, seçim çalışmaları da hızlandı. 13 gruptan 32 üyenin seçileceği gazetekale.com genel kurulda iki liste yarışacak.  5 yıldır oda başkanlığı görevini yürüten Trabzon İnşaat sahibi Ahmet Varlı ile Doğanbey Turizm Sahibi Emrah Doğan’ın listeleri seçimde boy gösterecek.  

VARLI, MAVİ LİSTE İLE SEÇİME GİRECEK 
Başkan adayı Varlı, "Görevde bulunduğumuz süre içerisinde birçok projeyi hayata geçirdik. Devam eden projelerimiz ve yeni dönemde ilimiz için çok büyük hedeflerimiz var. 5 Kasım 2022'de yapılacak meclis ve komite üyeleri seçimlerinde birbirinden değerli iş insanlarından oluşan mavi listemiz ile Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odamızda iş dünyamızı temsil etmeye yeniden talibiz" dedi.

DOĞAN, BEYAZ LİSTE İLE SEÇİME GİRECEK 
"Ticarete bereket, sanayiye hareket için elimizden gelen çaba ve gayreti en iyi şekilde göstereceğiz. Şehrimizin her alanda alması gereken eksiklikler ile yapılması gerekenleri her alanda biliyoruz. Başkanlık görevine geldiğimiz süre itibariyle şehrimizdeki değişiklikleri herkes görebilecektir. Daha iyi bir yönetim için beyaz pusula" şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

TSO üyelerinin sorunları Hisarcıklıoğlu’na iletildi

İlginizi Çekebilir

Doğan’dan birlik ve beraberlik mesajı 

İlginizi Çekebilir

TSO’da çifte fuar hazırlığı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95251

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171