KIRIKKALE
19°
02:54

Öğleye kalan Süre

TSO’da ihtiyatlar hesabı görüşüldü

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının açılışında depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu.


MECLİS ÜYELERİNE BİLGİ VERİLDİ
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın her ay gerçekleştirilen olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının açılışında Kahramanmaraş ve Hatay’da yaşanan büyük depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu. Kırıkkale TSO olarak deprem bölgesine yapılan ve yapılacak olan yardımların anlatıldığı toplantıda TOBB tarafından başlatılan kalıcı konut seferberliği hakkında da meclis üyelerine bilgi verildi.  

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Toplantıda ayrıca Yönetim Kurulu Faaliyetlerinin görüşülmesi, Ocak ayı mizan ve bütçe gelir gider izleme raporunun görüşülmesi, İhtiyatlar hesabının görüşülmesi, un ve unlu mamuller sektör sorunlarının görüşülmesi, odaya ait arsanın durumunun görüşülmesi konuları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kale: “Vatandaşlarımız yetkililere şikayet etsin”

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Anız yakmak, yarınları yakmaktır”

İlginizi Çekebilir

Su tahliye borusuna sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74181

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171