KIRIKKALE
21°
05:29

İmsak'a Kalan Süre

Topaloğlu: “Bu vatan sizlere minnettar”

Kırıkkale Vali Yardımcısı Mehmet Miraç Topaloğlu, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.


ŞEHİT AİLELERİMİZİN EMRİNDEYİZ
Ziyaretlerine ilk olarak Vatan İçin Can Verenler Derneği’ni ziyaret ederek başlayan Vali Yardımcısı Mehmet Miraç Topaloğlu, daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek devam etti. Vali Yardımcısı Topaloğlu, derneklerde bulunan şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. 

ALLAH, DEVLETİMİZİ İLELEBET DAİM VE MUZAFFER EYLESİN
Vali Yardımcısı Topaloğlu, “Hepiniz bir parçanızı bu topraklar için vermiş bulunmaktasınız. Sizlerin duasıyla güvenlik güçlerimiz yurt içinde yurt dışında ve mavi vatan diye tabir ettiğimiz denizlerimizde güvenliğimiz için mücadele etmektedirler. Biz sizlerle bugün bir araya geldik. İnşallah Pazartesi günü de bir arada olacağız. Ama biz bunu bir güne, bir takvime, bir aya sığdırmıyoruz. Allah imkan verdikçe her şart altında, sadece bir hastalık, bir kara günde değil, her zaman bir arada olmak isteriz. Bizden de herhangi bir isteğiniz olduğu zaman her zaman emir telakki ederiz. Allah sizleri var etsin. Yurdunuza, ocağınıza bolluk bereket ihsan etsin. Ülkesiyle devletiyle bölünmez bir bütün olan devletimizi ilelebet daim ve muzaffer eylesin inşallah” dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Dernek ziyaretlerinin ardından Şırnak Silopi ilçesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışma sonucu 30.08.2015 tarihinde şehit olan Polis Memuru Yılmaz Dikmen’in ailesini ziyaret eden Vali Yardımcısı Topaloğlu, Şehidimizin Annesi Cennet, babası Hüseyin Dikmen ve aile fertleri ile bir araya geldi. Daha sonra 2016 yılında yapılan Şehit Jandarma Ömer Bozkurt Operasyonunda helikopterin acil inişi esnasında yaralanarak Gazi olan Uzman Çavuş Yasin Erciyas’ın ailesini ziyaret eden Vali Yardımcısı Topaloğlu, burada da Gazimiz Yasin Erciyas ve ailesi ile bir araya gelerek sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyaretlere Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Rukiye Eryılmaz katıldı.

Haber: Süleyman Ok (Stajyer)
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18590

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171