KIRIKKALE
21°
03:8

İmsak'a Kalan Süre

TMO önünde indirim kuyruğu

Kırıkkale Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), indirimli gıda ürünü satışı başlattı. Vatandaşlar, indirimli ürünlerden alabilmek için ofis şubesi önünde adeta uzun kuyruklar oluşturdu.


İNDİRİMLE SOĞUK HAVAYI UNUTTULAR 
Türkiye genelinde oluğu gibi Kırıkkale’de de Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) çeşitli gıda ürünlerinde indirim uyguladı. Bu indirim fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar, ofis şubesi önünde soğuk havaya karşın uzun kuyruklar oluşturdular. Marketlerdeki fahiş fiyatlardan şikayetçi olan vatandaşlar ise indirim sonrası soluğu TMO’nun önünde aldı. 

5 LİTRELİK FINDIK YAĞI 190 TL 
TMO Satış Ofisi, 5 litrelik Fındık Yağ fiyatlarında indirime gitti. Son günlerde Fındık yağ stoklarının bitmesinin ardından 5 litrelik Fındık Yağın geldiğini ve indirime girdiğini duyan Kırıkkaleliler, Hürriyet Caddesindeki TMO Satış Ofisinin önüne toplandı. Satış Ofisinde 5 litrelik Fındık Yağ fiyatının 190 liraya düşürülmesinin ardından Satış Ofisinin önünde metrelerce kuyruk oluştu. İndirimli ürünlerde yararlanmak isteyen birçok vatandaş, TMO’nun önünde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Motorine indirim geliyor

İlginizi Çekebilir

Benzine 97 kuruş indirim

İlginizi Çekebilir

Benzin ve motorine indirim

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49548

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171