KIRIKKALE
25°
08:2

Öğleye kalan Süre

TFF statlara giriş için 3. doz aşı şartı getirdi

Futbol maçlarında stadyuma giriş yapabilmek için en az 3 doz aşı şartı getirildi. Karar, Türkiye Futbol Federasyonu sitesinden duyuruldu.


3.DOZ AŞI OLMAYAN GİREMİYOR
Türkiye Futbol Federasyonu stadyumlara girişte 3. doz aşısı olmayanların stadyumlara alınmayacağını açıkladı. TFF’den yapılan açıklamaya göre hatırlatma dozu aşısını olanlarda 14 günlük bağışıklık süresi aranmayacak. Federasyondan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “"Bilindiği üzere karşılaşmalara seyirci olarak sadece aşı takvimini (T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşı olmak ya da Kovid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olmak) tamamlamış olan kişiler veya Kovid-19 hastalığını geçirip üzerinden 180 gün geçmemiş olan kişiler katılım sağlayabilmektedir. Aşı takviminin tamamlanmasını takip eden 180 günü doldurmuş olan kişilerin kombine veya bilet almak sureti ile karşılaşmalara girebilmesi için hatırlatma aşılarını olmaları gerekmektedir. 180 günlük süreyi tamamlamış olmasına rağmen hatırlatma aşılarını olmayanların müsabakalara katılmaları mümkün olmayacaktır. 3. aşılarını veya daha sonraki aşılarını yaptırmış olan kişiler için 14 günlük bağışıklık süresi aranmayacaktır."
 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü FK, Küçükçekmece maçına hazır

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor hazırlık kampına başladı

İlginizi Çekebilir

TFF statlara giriş için 3. doz aşı şartı getirdi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50044

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171