KIRIKKALE
26°
03:19

Öğleye kalan Süre

Tekbıyıkoğlu, depremzede çocuklarla buluştu

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale’de Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı KYK Yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret etti.


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Asrın felaketi diye tabir edilen büyük felaketin ilk anından itibaren depremzede ailelerin yaralarını birlik ve beraberlik içerisinde en kısa sürede sarmak için devletin ve milletin el ele verdiğini söyleyen Vali Tekbıyıkoğlu, “Depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında titizlikle çalışıyoruz” dedi. 

HER ZAMAN YANNIZDAYIZ 
Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “İlimizdeki bütün depremzedeler zaten devletimizin güvencesi altındadırlar. O anlamda kimsenin en ufak bir endişesi olmasın. Devletimiz güçlüdür, tüm kurumlarıyla da depremzedelerimizin yanındadır. Kendileri ne kadar isterlerse burada kalmaya devam edebilirler. Ne zaman gitmeyi arzu ederlerse gitmeleri için de zaten devletimizin yeterli imkânları vardır.” dedi. Vali Tekbıyıkoğlu, depremzede aileler ile yakından ilgilenerek taleplerini dinlerken, afetzede çocuklara hediyeler vererek onların sıcak yüreklerine dokundu.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Esnaflar, ahilik kültürünü yaşatıyor 

İlginizi Çekebilir

Köylerde beton yol ve kilit parke çalışmaları devam ediyor 

İlginizi Çekebilir

Sıcak çorbalar yaralı gönülleri ısıtıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39918

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171