KIRIKKALE
24°
01:30

Öğleye kalan Süre

Tarz Erkek Giyim’in 5’inci yıldönümüne fenomen Taha Özer geldi

Kırıkkale’nin giyim sektöründe sesini duyuran ‘Tarz Erkek Giyim’ mağazası, açılışının 5’inci yıldönümünü kutladı. 5’inci yıla özel yapılan törene ünlü sosyal medya fenomeni Taha Özer de katıldı.


TAHA ÖZER, SEMBOLİK AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRDİ
5 yıldır Kırıkkale’de hizmet veren ‘Tarz Erkek Giyim’ mağazası, 5’inci yılını özel bir törenle kutladı. Yıldönümüne özel yapılan törene katılan fenomen Taha Özer, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Hayranlarıyla fotoğraf çekinen Özer, sembolik olarak kurdele kesti. Kurdele kesiminin hemen ardından mağazayı gezen ünlü fenomen, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. Taha Özer’in katılımına özel tüm ürünlerde yüzde 50 indirim uygulayan mağazadan, ünlü fenomen de alışveriş yaptı.

“İLGİ OLDUKÇA GELECEĞİZ”
Mağaza gezisi esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özer, Kırıkkale’ye ilk defa geldiğini belirtirken; “Kırıkkale insanı çok sıcakkanlı, çok cana yakın. Bize bu şekilde ilgi olduğu sürece Kırıkkale’ye sık sık geleceğiz” dedi. 
 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27705

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171